Kreatorka Verica Rakočević nikada nije igrala na kartu fizičkog izgleda, a mogla je. Iako ima pune 74 godine, njoj iz očiju nije nastao sjaj i želja za životom, a kako je jednom prilikom ispričala, to jeste odraz pravog stanja duha. Iako priznaje da je redovna u kozmetičkim salonima, dobar izgled najpre duguje genetici.

"Kožu možete da operišete koliko hoćete, ali sjaj u očima nikad. To je život u vama. Čovek nije star kada postane izboran, nego kada mu nestane sjaj iz očiju. Moj deda živeo je više od devedeset godina i izgledao je kao da je imao dvadeset plastičnih operacija. Celog života jeo je samo hleb i grožđe, ponekad pileće meso. Kada je umro, nije imao nijednu staračku pegu ni boru", rekla je kreatorka i priznala da vodi računa o svom izgledu.

"Da se razumemo, ne zaobilazim ja estetske metode, godinama idem na mezoterapiju i tretmane kiseonikom jer mi pomažu da se osećam dobro, ali nikada nisam probala ona “punjenja”. Najstrašnije su žene mojih godina, ili mlađe, čije lice izgleda kao naduvani balon. To je neprijatno za gledanje", iskreno je ispričala Verica u intervjuu za "Hello!" ranije, a sada i otkrila kako je izgledala kao srednjoškolka.

"Vremeplov 1966-2022 - Maturantkinja Devete gimnazije maštala je o karijeri pisca dok je život imao drugi plan za nju", napisala je Verica uz fotografiju iz rane mladosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna