Nakon osvojenog 5. mesta na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu, Konstrakta je poželela da se na neko vreme povuče iz javnosti, ali joj to baš i ne polazi za rukom tako lako.

Ovog puta, sa javnošću je podelila svoja razmišljanja na neke od tema o kojima do sada nije mnogo govorila.

"Kakva sam domaćica? Pa nisam nešto, nemam pojma... Ja sam ono 'neka, ja ću'", rekla je pevačica u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na televiziji K1.

Ona je zatim govorila o svojom muzičkom stvaralaštvu, te priznala i da priželjkuje inostranu karijeru.

Konstrakta
Printscreen / TV K1 

"Ne umem da pravim hitove, ono što umem da radim jeste da kad nešto dođe što me interesuje, da se time pozabavim i da ga spakujem kako znam. Moje neke ambicije su da bih volela da vidim kako to radi van našeg govornog područja", iskrena je bila Konstrakta, koja je sad prvi put progovorila i o narodnjacima.

"Tekstovi narodnih pesama znaju da budu zaista jako mudri i dobri, izvedbe odlične. Ja volim to malo da istražujem, ali nije da ih mnogo znam", rekla je umetnica koja je hitom "In corpore sano" osvojila čitavu Evropu.

Na pitanje da li je priželjkivala ovoliku popularnost, kroz smeh je kratko rekla - "Ne znam".

Fotografije Konstraktinih izdanja sa ovogodišnje Evrovizije možete pogledati u galeriji ispod.

Profimedia, Youtube / Printscreen / Eurovision Song Contest Konstraktin stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna