Britni Spirs reći će "da“ svom vereniku, fitnes-instruktoru Semu Ašgariju na intimnoj ceremoniji za stotinak ljudi. On ju je zaprosio u septembru prošle godine, a ubrzo potom viđen je kako kupuje verenički prsten. Kako se navodi, među zvanicama se očekuje pevačicin brat Brajan, dok se roditelji i sestra Džejmi Lin najverovatnije neće pojaviti.

Britni Spirs je bila pod starateljstvom oca punih 13 godina, jer je 2007. godine doživela nervni slom. Dugo joj nije bilo dozvoljeno da upravlja svojim životom i finansijama, pa je čak bila obavezana i na kontracepciju. 

Od kraja 2021. godine otac Britni Spirs izgubio je starateljstvo nad njom, a ona je bila presrećna što najzad može da živi onako kako želi. 

U aprilu je objavila da ona i njen verenik očekuju bebu, a onda je stigla i tužna vest.

"Sa najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći", objavila je Britni Spirs na svom Instagram profilu. "To je tragedija za svakog roditelja. Možda je trebalo da još malo sačekamo pre nego što smo objavili trudnoću, ali bili smo previše uzbuđeni i podelili smo tu vest", napisala je pevačica i istakla da joj je verenik najveća podrška.

"Naša ljubav je naša snaga. Nastavićemo da pokušavamo da proširimo svoju divnu porodicu", napisala je Britni na Instagramu i zahvalila svima na podršci, uz molbu da poštuju njihovu privatnost u ovim teškim trenucima".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!