Majka Suzane Mančić preminula pre 14 godina, a poznata voditeljka za nju je bila jako vezana. "Loto devojka" oduvek je isticala koliko je vezana za njenu Veru , sa kojom je živela sve do njene smrti i koja joj je bila najveća podrška u odgajanju ćerki Natalije i Teodore. 

"Mislim da čovek odraste kada mu umru roditelji, zapravo kada ti umre majka, tada odrasteš. Majčina smrt me je promenila. Za nju sam bila izuzetno vezana, ne samo zbog toga što je živela sa mnom i mojim ćerkama. Bila mi je najveći oslonac u životu", ispričala je svojevremeno Suzana u emisiji "Milizam". Danas se Suzana emotivnom porukom oprostila i od majčine najbolje prijateljice.

"Otišla je generacija najboljih drugarica za ceo život. Tamo gore imaće vremena da produže gde su zastale na ovom svetu. Desno je moja mama Vera, levo divna Mira Marzik.Poslednji pozdrav i dubok naklon, putujte tetka Miro, čekaju vas one, da se opet smejete i pričate satima. Zaborava nema. Amin“, napisala je Suzana uz staru fotografiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna