Britni Spirs je otkrila da je bila veoma bolesna te da je mogla da umre dok je gledala svoju sestru Džejmi Lin kako promoviše svoje eksplozivne memoare na televiziji.

Na Tviteru je 40-godišnja superzvezda napisala dugačku prozu u kojoj je objasnila da je bolesna od „groznice od 40 stepeni“ i priznala da je molila obezbeđenje da joj donese lekove. Sve to je ispričala kako bi objasnila zbog čega se nije odmah oglasila o tvrdnjama Džemi Lin da je njeno ponašanje bilo ludačko.

Britni je izričito opovrgla tvrdnju Džejmi Lin da je njeno ponašanje bilo „nepravilno, paranoično i spiralno” tokom godina, što je Spirsova označila kao pokušaj da „proda knjigu o mom trošku”, dok njihov porodični razdor počeo nakon što je Britni uspela da se izbori da više ne bude pod kontrolom svog oca.

U objavi na Tviteru, pobesnela Britni je napisala: „Moja sestra je rekla da je moje ponašanje izmaklo kontroli. Nikada nije bila u mojoj blizini u to vreme pre 15 godina, pa zašto onda uopšte priča o tome osim ako ne želi da proda knjigu koristeći moje ime?"

Pevačica se osvrnula i na to da je ceo intervju gledala pod temperatorom 40 te da je to i dobro jer nije morala previše da brine o rečima koje njena sestra izgovara.

“Jednostavno nisam mogla da se za**bavam, ali glava me je mnogo bolela. Ja sam kraljica drame i kada god da se razbolim ja mislim da umirem,” napisala je Britni, ali iako je želela da se opravda mnogi su se zapitali da li joj ipak treba pomoć.
Ceo pokret “Oslobodite Britni” je uspeo, ona je izašla iz kandži roditelja, ali to što na društvenim mrežama postavlja svoje fotografije na kojima je potpuno gola zabrinulo je i njene najvernije fanove.

Screenshot / Youtube / ABC news Britni Spirs ni sa sestrom nije u dobrim odnosima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna