Iako nam se čini da o Mirki Vasiljević znamo gotovo sve, jer je veoma mlada dospela u svet poznatih, to nije sasvim tačno. Sa fudbalerom Vujadinom Savićem zasnovala je porodicu na koju je veoma ponosna, ali retko govori o privatnom životu.

Poznato je da joj je majka Mirjana direktorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije, a o ocu se jako malo zna. Odrasla je bez njega, ali o tim porodičnim temama nikada nije govorila. 

"To su neke teme o kojima nikada nisam pričala u medijima. Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, doskoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mnogo mi je značio tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu", istakla je samo jednom glumica za medije i rekla da se njen otac zvao Mirko, te i da je ime dobila po njemu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna