Mirka i Vujadin sa svoje četvoro dece poslednjih godina žive na Kipru, a glumica ističe da joj za dobrobit porodice ništa nije teško.

"Moj život je u koferima. U koferima je od moje 19. godine. Ali, još koju godinu samo, to je to. Nije mi to naporno. Šta da radimo, to je naš život. Mi tako funkcionišemo. To je za dobrobit porodice. To je Vujadinov posao, mi smo tu da ga podržimo, da ga ispratimo", rekla je Mirka za "Blic".

Glumica, koja se prošle godine četvrti put porodila, često dobija komplimente za vitku liniju, iako je, kako kaže, treninge zapostavila.

"Treniraju mi najviše živce! (smeh) Treninge sam malo zapostavila. Sa bebom je to sad malo... Nije nemoguće, naravno, kad se čovek dobro organizuje, ali u inostranstvu smo potpuno sami sa decom, nemamo nikakvu pomoć. Nemamo ni bake, ni deke, ni rođake, nikoga ko može da bude sat, dva, tri sa decom. Tamo ne stižem to, ovde sam stizala", iskrena je bila Mirka Vasiljević, koja sa Vujadinom ima dve ćerke i dva sina.

Kako je na kraju dodala, život u inostranstvu ima i prednosti i mana.

"Često se vraćam u Srbiju, ne "puca" me nostalgija. Ima prednosti život u inostranstvu, recimo upoznavanje nove kulture, novog jezika, novi kontakti, ljudi... To je veliko bogatstvo. Promena jako prija, odgovara. E, druga stvar je što ne možete da "pustite korene", to nije tvoja zemlja, tu ste privremeno", zaključila je glumica.

Još fotografija Mirke Vasiljević pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel, Youtube / TV Pink Izdanja Mirke Vasiljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna