Nakon dva sina i ćerke, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić prošle godine dobili su još jednu devojčicu.

"Meni je jako simpatično što niko ni da pita kako je beba, nego već prelaze na sledeće. Kod nas je to kao na traci. Veoma mi je simpatično kada kupujem negde nešto, pa me one žene pitaju koliko imamo dece, petoro, šestoro, sedmoro? I uvek mi je to simpatično, bolje da se šale na taj račun. Mi generalno nikada nismo zacrtavali koliko dece želimo, ali sve se to planski desilo naravno. Bili smo zadovoljni sa njih troje, ali želeli smo da dođemo opet u taj neki period gde je novi život, taj miris bebe koja nema mane i vrline, jer su bebe takve dok ne odrastu. Sada smo zadovoljni sa ovim brojem, a u budućnosti ćemo videti šta će biti jer ne volim da se izjašnjavam u tom smislu, sigurno "da" i sigurno "ne", jer me je život demantovao u tom smislu uvek", rekla je glumica za "Informer". 

Iako joj je porodica na prvom mestu, Mirka se trudi da ne zapostavi ni posao i glumačku karijeru.

"Ja nikada nisam rekla: "Ja sam žena domaćica i posvećena sam samo porodici i to mi je prioritet". Svakom od nas su svoji najmiliji i u svesnom i nesvesnom stanju prioritet. Smatram da ostala polja ne treba da se zapostave, upravo zbog našeg unutrašnjeg zadovoljstva, unutrašnje energije. Jer ako sebi nismo dobri, ne možemo biti nikom drugom dobri. Nije bitno da li su to deca, partner ili bilo koja druga familija. Ja sam od svoje 19. godine sa Vujadinom u vezi, on je već tada uveliko bio profesionalni fudbaler, koji je krenuo sa inostranim angažmanima, ja sam već tada snimala serije sa Ljubišom Samardžićem. Najduže pauze su mi možda bile od mesec dana, ali to je već kada je stomak toliko veliki, da ni sama scena ne može da podnese toliki trudnički stomak i kada je zdravo da se primirim i zbog bebe i zbog sebe. Uglavnom sam se porađala u inostranim zemljama, tako da nisam ni bila u Srbiji. Ali kada stanem na noge, a to bude veoma brzo, jer mi prijaju trudnoće, nisam bogu hvala imala nikakvih poteškoća, ja sam se vraćala. Nikada nisam sebi dozvolila da se odreknem karijere, jer znam koliko sam kao dete morala da se odričem. To je tada bila moja želja, jer sam se odricala i rođendana, i proslava i raspusta jer sam snimala", iskrena je bila glumica.

Mirka Vasiljević o petom detetu
Youtube/Printscreen/Nova S 

Jedno od pitanja koje se Mirki i Vujadinu često postavlja jeste i kada će otići pred oltar i napraviti svadbu.

"Pa u principu, kada smo počeli da se zabavljamo mi smo vrlo brzo započeli i zajednički život, nakon godinu dana desio se prvi sin, pa drugo dete, treće i četvrto. Nas dvoje smo od samog starta gledali na to kao na nešto ozbiljno i negde smo težili i koračali ka tim svim događajima. Funkcionisali smo kao porodica od starta. Svadba se još uvek nije organizovala jer smo u tim momentima imali te konstantne selidbe i jer su fudbaleri ograničeni na te slobodne periode", zaključila je Mirka, koja trenutno sa porodicom živi na Kipru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna