Ljubavna priča Mirke Vasiljević i Vujadina Savića započela je dok su bili veoma mladi. Upoznali su se na 18. rođendanu njene drugarice, a emocije među njima odmah su planule. Brzo su uplovili u emotivnu vezu, u kojoj su dobili četvoro dece: Andreja, Adrijanu, Mihajla i Aniku. Međutim, zanimljivo je da još uvek nosu otišli pred oltar. Glumica je svojevremeno priznala da je ona glavni krivac što ljubav još nisu krunisali brakom.

"Ja sam glavni krivac što se još nismo venčali. On je vrlo brzo, još na početku našeg zabavljanja, hteo da napravimo veliku svadbu, a ja sam u tom trenutku već bila u drugom stanju. Imala sam mučnine, često sam povraćala i rekla sam mu da mi je na prvom mestu da iznesem trudnoću kako treba i da ne mogu da se opterećujem svadbom. Želela sam da sve to prođe, da liniju dovedem u red, pa onda može svadbeno veselje", ispričala je glumica i istakla da su dolaskom dece imali sve manje i manje vremena za sebe.

"Ubrzo sam ostala drugi put trudna, pa zatim i treći, a Vujadin i ja smo imali sve manje vremena za nas jer smo svu pažnju i energiju usredsredili na decu. Dok smo rekli keks, prošlo je 12 godina!", rekla je Mirka i istakla da Vujadin želi veliku srpsku svadbu, sa svim običajima i muzikom", rekla je za "Informer" Mirka, a sada i otkrila koju je to grešku napravila na samom početku njihovgo odnosa,


"On je tipični Balkanac koji poslove deli na muške i ženske. Odrastali smo zajedno i znam koliko može. Isto to on zna za mene, što je možda bila moja greška na početku veze jer sam pokazala šta sve mogu sama. Razgovorom sve rešavamo. Kaže mi: "Samo reci šta treba, tu sam" i uradi sve. Kada smo u inostranstvu, trudim se da mu dozvolim da ima mir jer mi živimo od njegovog sporta. On ima teret izdržavanja svih nas, da mora da bude zdrav kako bi bio na terenu, jer je to bitno za profesionalni fudbal", rekla je za "Gloriju" Mirka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna