Mirka Vasiljević i Vujadin Savić prvog dana oktobra 2021. godine postali su roditelji po četvrti put. Njihova, do tada petočlana, porodica postala je bogatija za još jednog člana. Na svet je došla devojčica kojoj su dali ime Anika, a pojačanju su se najviše obradovali braća Andrej i Mihajlo i sestra Adrijana. Mirka, iako ima mnogo obaveza oko dece, pet meseci nakon porođaja vratila se poslu - deo je ekipe serije “Junaci našeg doba”. Iako iza sebe ima veliki broj zapaženih uloga, kako kaže, njen najveći projekat su deca.

"Ja sam od svoje 20. godine dobila svoj prvi životni projekat, a to je prvog sina, zatim ćerku, sina pa ponovo ćerku. Najveći, najzahtevniji i najozbiljniji, a opet u neku ruku najjednostavniji projekat su naših četvoro dece. Najviše bih volela da kada oni odrastu, postanu svoji ljudi i imaju svoje porodice da mogu da ih pogledam i kažem da sam dobar posao odradila", kaže glumica za “Blic” i odgovara da ima vremena i za peto dete.

"Za sada ne razmišljamo o novoj trudnoći jer o želim da se posvetim četvrtom detetu i naravno njima troma, jer je to velika odgovornost ali postoji mogućnost, kod nas to nikada ne zna. Mogu da kažem da mnogo drugačiji pogled imam na ovu bebu nego prethodne tri, jer opet više vremena je prošlo i više životnog iskustva imam. Sa petim bih lako, kroz osmeh kaže Vasiljevićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna