Raskoš i luskuz u domovima poznatih ličnosti uvek nas pomalo iznenadi, ali Šakirina kuća sa divnom baštom i jednostavnim stilom oduševiće vas na prvi pogled, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE KUĆA U KOJOJ ĆE ŽIVETI MEGAN MARKL I PRINC HARI POSLE VENČANJA: zavirite u romantičnu kućicu za mladi kraljevski par (VIDEO + FOTO)

Poznata pevačica Šakira i njen suprug i fudbaler Barselone Žerard Pike prodaju luskuznu porodičnu kuću na Majami Biču po ceni od 11,6 miliona dolara.

U prednjem delu kuće nalazi se 6 spavaćih soba i 7 kupatila. Cela kuća je u jednostavnoj kombinaciji bele boje i boje drveta, ali neki nameštaj i detalje Šakira je izabrala u kolumbijskom i libanskom stilu, pa čak i nargila ima svoje posebno mesto u domu.

U većem delu kuće dominira drveni pod. U centu delu doma je kombinacija dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, a u dnevnoj sobi veliki prostor zauzima sto za bilijar.

PROČITAJTE JOŠ: OVDE ŽIVE VERICA RAKOČEVIĆ I VELJKO KUZMANOVIĆ: pogledajte kako izgleda kuća modne kreatorke na Avali (FOTO)

U kući se nalaze i velika teretana, radna soba, kao i soba za medije

Iz zadnnjeg dela kuće izlazi se na veliki bazen pored koga se nalazi bar i prostor za ručavanje i druženje. U dvorištu se ističu palme i savršeno oblikovana živa ograda.

Kliknite OVDE da listate slike Šakirine kuće!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Pogledajte gde živi Šakira i njen suprug i poznati fudbaler Žerard Pike - evo kako izgleda kuća iz snova sa bazenom!