Voja Nedeljković, naime, mora da operiše žučnu kesu.

"Imam problema sa žučnom kesom. Moram to da operišem. To me muči već par godina. Vrlo sam rigorozan što se tiče ishrane, nažalost", rekao je za "Story" voditelj koji godinama unazad vodi emisije muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Vojina supruga Maja je zdravstveni radnik, te se u njihovom domu i te kako vodi računa o zdravim navikama, posebno kada je reč o ishrani.

"Ne smem masti, žumanca i tako dalje... Kad budem operisao ovo, opet se neću prepustiti čvarcima i sličnim stvarima, iako ću moći da jedem to. Čovek mora da pazi šta unosi u sebe, kad dođeš u neke godine, onda znaš da te stižu sve te neke stvari", dodao je on.

voja nedeljkovic
ATA / Antonio Ahel 

Voditelju je najveća podrška i u ovoj borbi upravo supruga Maja, a voditelj se ne ustručava da to istakne u svakoj prilici.

"Moja žena Maja neverovatno vodi računa o meni, o celoj porodici. Ona je zaista fenomenalna. Podrška takva je jako bitna. Vučemo jedno drugo", zaključio je Nedeljković za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna