Cakana je godinama u srećnom braku sa suprugom Nebojšom Negićem, a teških trenutaka je u njihovom odnosu, kako kaže, ipak bilo. Međutim, najvažnije je da su ih sa uspehom prebrodili.

"Ko nema krize u braku taj je lud, svi imamo krize u braku, samo se to prevazilazi sa malo strpljenja, fleksibilnosti, mudrosti, životnog iskustva, to se sve prevaziđe. Ja tek planiram da se venčam u crkvi", iskrena je bila Cakana za portal "Republika.rs".

Ona je odgovorila i na pitanje koji je najveći kompromis koji je napravila.

"Praštala sam dosta, treba biti mudar i treba imati tog životnog iskustva, mora se nekad nešto progutati, ali definitivno mrzim lažove. Jednom, dvaput može, ali treći put baš neće", jasna je pevačica.

Dragica Radosavljević Cakana o krizama u braku
LepaiSrecna 

Cakana je dodala i da ne podržava one koji varaju pod izgovorom da na taj način osvežavaju brak.

"Ja stvarno ne znam kako se osvežava brak, to baš i nije neki način da se brak osveži. Meni je nenormalno da se brak osvežava tako da se ide od ćoška do ćoška, osvežite ga tako što ćete ići negde bez muža tri dana, pa se vratiti", zaključila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna