Hari i Megan nemaju običaju da često pokazuju decu, sina Arčija i ćerku Lilibet. Zato se svaka njihova fotografija posebno proučava počev od garderobe, preko toga koje životinje najviše vole, na koga liče, zbog čega su obučeni tako kako su obučeni....

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa objavili su fotografiju svoje ćerke Lilibet nakon što su proslavili njen prvi rođendan s članovima porodice i bliskim prijateljima.

Svi komentarišu da najmlađa praunuka kraljice Elizabete Druge neverovatno liči na svog tatu. Na fotografiji Lilibet je odevena u svetloplavu haljinicu, sedi na travi, a njena riđa kosa sve je podsetila na princa Harija.


Hari i Megan Markl ćerki su dali ime Lilibet u čast britanske kraljice Elizabete Druge.

Njeno srednje ime, Dajana, izabrano je u čast njene „voljene pokojne bake“, princeze od Velsa.

Lilibet je 11. kraljičino praunuče i osma je u redu za presto.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl dobili su ćerku koji joj dali ime Lilibet u čast britanske kraljice Elizabete Druge.

Lilibet „Lili“ Dajana Mauntbaten-Vindzor (Diana Mountbatten-Windsor) rođena je u petak u 11.40 u bolnici u Santa Barbari u Kaliforniji i bila je teška sedam kilograma, preneo je Bi- Bi- Si.

I majka i beba su zdrave i dobro su, naveli su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u zajedničkom saopštenju.

Par je rekao da su svoje drugo dete nazvali Lilibet po nadimku Kraljevske porodice za kraljicu, bebinu prabaku.

Njeno srednje ime, Dajana, izabrano je u čast njene „voljene pokojne bake“, princeze od Velsa, navodi se u saopštenju.

Lilibet je 11. kraljičino praunuče i osma je u redu za presto.