Mnogo se govorilo o tome kako britanska kraljevska porodica vaspitava decu. Porodica je najvažniji prioritet, obrazovanje je na prvom mestu, svako ima pravo da iskaže misli i osećanja, tableti i kompjuteri nisu igračke, sport je važan... Postoje i još dva bitna pravila: svako mora da ima dobre manire i poštuje bonton bez obzira na godine i deca se mogu opustiti, ali isključivo, kod kuće.

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II dokazao je da u praksi ne funkcioniše sve kao u teoriji. Vojvotkinja Kejt i princ Vilijam dobro su se namučili da svoju decu drže pod kontrolom. Princeza Elizabet Šarlot Dajana i prinčevi Džordž Aleksandar Luj i Luj Artur Čarls, bili su apsolutne zvezde, a posebno najmlađi praunuk Kraljice Elizabete II.

Princ Džordž u julu puni devet godina, princeza Šarlot  je u maju proslavila sedmi rođendan i oni su se ponašali primerno, ali četvorogodišnji princ Luj nikoga nije slušao.

Vikao je, plakao, otimao se, a u jednom trenutku je, čak ljutito zapušio usta mami, a nešto kasnije ju je udarao po glavi. Kejt je bila beskrajno strpljiva, ali u jednom trenutku deda Čarls morao je da pritekne u pomoć.

Iako Kejt nije bila oduševljena ponašanjem najmlađeg sina, mnoge mame jesu jer im je pao kamen sa srca, kada su shvatila da i jedna princeza ima iste probleme kao i one.

Kejt je imala pune ruke posla, a kako je pokušavala da umiri mlađeg sina pogledajte na video snimku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna