U Londonu je održana ceremonija "The Triumpf of colour" kojom je počela centralna proslava Platinastog jubileja kraljice Elizabete II. Bilo je mnogo momenata za pamćenje. Garda i avioni Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva bili su veličanstveni, vladarka je bila dostojanstvena, a najviše pažnje privukli su članovi kraljevske porodice.

Vojvotkinje Kejt i Megan su, po običaju komentarisane zbog stajlinga, ali ovoga puta pažnju su im ukrali praunuci Elizabete II, princeza Elizabet Šarlot Dajana i prinčevi Džordž Aleksandar Luj i Luj Artur Čarls. Komentarisale su se njihove grimase, ponašanje, a ponajviše suze mlađeg sina kojeg u jednom trenutku nisu mogli da smire.

Jedna njihova zajednička fotografija je provukla najviše pažnje - dok su prolazili u kočijama pored gardista, u znak poštovanja spustili su glave. Mnogi komentarišu da  su kraljevska deca, ipak samo deca, pa ne čudi što u nekim trenucima ni sama kraljica nije mogla da ih umiri.

A još fotografija Džordža, Šarlot i Luja pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Proslava platinskog jubileja kraljice Elizabete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna