Reprezentativka Srbije i osvajačica Olimpijske medalje u streljaštvu, Ivana Maksimović Anđušić već tri godine je u srećnom braku sa košarkašem Danilom Anđušićem, piše Yumama.

PROČITAJTE JOŠ: JELISAVETA ORAŠANIN I MILOŠ TEODOSIĆ PROSLAVILI GODIŠNJICU BRAKA, A ONDA JE STIGLA NAJLEPŠA VEST: da li je srpska glumica trudna? (FOTO)

Mlada streljašica više puta je isticala da joj ne bi bio problem da pauzira sa uspešnom karijerom kako bi se posvetila porodici i deci, za šta je sada i došlo vreme. Lepa sportiskinja, od kako je saznala da je u drugom stanju, posvetila se sebi i zdravlju bebe u stomaku, pa na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije uz koje ostavlja poruke koliko joj je važno da odmara i izbegava stres.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite još slika ove lepe trudnice!

PageBreak

Tim povodom juče je objavila i fotografiju uz emotivnu poruku u kojoj priznaje da joj je ranije bilo veoma važno kako će da izgleda na plaži, ali su se ove godine stvari promenile. Naime, ona je istakla da ovog leta nema ni trbušnjake i zategnute noge, i ima koji kilogram viška, ali ima i još nešto - ono najvažnije.

PROČITAJTE JOŠ: ZDRAVLJE TRUDNICA I BEBA: koje vitamine i minerale treba da uzima buduća mama (DOZE I PREPORUKE)

"Poslednjih godina radila sam i trudila se da sebi izgledam lepo, pogotovo tokom leta. Ni sanjala nisam da ću se baš ove osećati kao najzgodnija i najlepša žena na plaži. Bez trbušnjaka, zategnutih nogu i par kilograma manje. Zato, imam nešto drugo! Ovog leta sam posebna žena!", napisala je Ivana i istovremeno raznežila ali i ohrabrila sve žene, a posebno trudnice, da se ove godine ponosno prošetaju plažom.

Kliknite OVDE da vidite sliku Ivane Maksimović sa mužem!

PageBreak

Kliknite OVDE da se vratite na početak teksta!

Izvor: Yumama