Voditeljka Ksenija Bujišić trudi se da svoj privatni život sačuva van domašaja javnosti, dok u fokus želi da istakne svoju karijeru. S izabranikom Miljanom Banićevićem ima ćerku Loru, a u njihovu porodicu na proleće stiže pojačanje. Kako piše magazin "Story", Ksenija je u drugom stanju i krajem aprila rodiće sina.

Ksenija svog izabranika ne krije, ali poštuje njegovu želju da se medijski ne eskponira.

"Ne krijem muža, mada mnogi misle da je tako. Jednostavno, nema razloga da nekome namećem nešto što nije njegov izbor. Supruga sam upoznala kao uspešnog čoveka, ostvarenog u profesiji koja nije javna. Da je hteo da bude poznata ličnost, sigurna sam da bi odavno u tome uspeo", rekla je jednom prilikom u intervjuu za "Hello!" Ksenija kojoj je upravo Miljan najveća podrška u svemu.

“Oko svega se konsultujem sa njim i svojim roditeljima. On je od prvog momenta moja ogromna podrška i mislim da drugačije u zdravom braku ne može ni da se funkcioniše. Miljan zna koliko je meni moj posao važan i oduvek je bio tu da me podrži i savetuje. Ne propušta ‘Šok tok‘ i nema baš nikakvu zamerku, uživa da me gleda i po njegovom mišljenju ja sam najbolja. Naravno da nije objektivan, ali mu to ne možemo zameriti. Pred svaku bitnu odluku koju moram da donesem dobijem uvek isti savet: ‘Budi pametna, koliko si lepa‘“, rekla je za "Blic" nedavno voditeljka.

Izvor: Lepa&Srećna