Mustafa Sandal i dve decenije mlađa Melis Sutšurup zakleli su se u Rimu na večnu ljubav. Posle intimne ceremonije venčanja, pripremaju i gala svadbu koja će trajati čak dva dana. Naime, velika proslava koja će trajati dva dana od 10. do 12. juna odigraće se u luksuznom hotelu u letovalištu Marmaris za 80 ljudi.

Mustafa je spreman na sve kako bi njegova izabranica bila srećna, pa je uzeo časove letenja, kako bi zajedno obišli egozične destinacije tokom medenog meseca.

I dok se njen bivši suprug zavetovao na večnu ljubav Emina je takođe slavila. Naime, ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako nazdravlja, a kratko je poručila da "slavi život".

Oženio se Mustafa Sandal
Instagram/Emina Jahovic 

"Prošlo je, ali dan razvoda je bio katastrofalan za mene, iako sam se za to spremala skoro spremala dve godine. I fizički i psihički. Mnogo sam plakala kad sam ušla na suđenje, i on je tugovao, videla sam da mu nije bilo lako. I kad se setim toga, ne volim mnogo da pričam. Bilo mi je jako teško, počela sam da plačem, sudija je tada rekao: "Molim te, prestani da plačeš, inače će odložiti suđenje, misliće da je u pitanju pokajanje"... Ali to nije bilo pokajanje, već puštanje svega toga je jako teško", ispričala je nedavno pevačica koja je očigledno prebolela bivšeg supruga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna