Zorja Pajić stekla je veliku popularnost učešćem u "Zvezdama Granda", a potom je sreću okušala i na ovogodišnjem festivalu "Pesma za Evroviziju '22", gde je pokušala da se izbori za odlazak na Evroviziju u Torinu.

Nakon dugog razmišljanja, odlučila je da svoj talenat i znanje podeli sa drugima, te je otvorila školu pevanja, pa sada pored pevačke gradi još jednu karijeru - profesorsku.

"Škola pevanja je počela, ipak sam se odlučila na taj korak... Veliko je interesovanje bilo. Imali smo 200 prijava, od tih 200 sad imam 20 polaznika. Deca su mi divna. Ja ih zovem deca jer se tako osećam sa njima. Slušaju sve što kažem", rekla je Zorja u emisiji "Grand magazin" i dodala:

"Nisam ni znala da imam taj učiteljski autoritet. Mislila sam da ću biti previše blaga, ali na kraju uspevam da nađem zajednički jezik sa njima i da dostignemo to što treba".

Zorja Pajic-prvo_vece_pesma_evrovizija_03032022_0290.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Glavni inicijator ove ideje bio je zapravo Zorjin muž, a ona se u početku protivila jer se nije osećala spremnom.

"Često su me ljudi pitali da li držim privatne časove pevanja i onda je Lazar došao na ideju da otvorim školu, osmislio celu organizaciju kako to treba da izgleda... Prvo sam bila protiv toga, jer nisam bila spremna, nisam osećala da sam osoba za to. Ali sad mi je jako drago što sam se odlučila za to", objasnila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna