Kameron Dijaz, koja je naslednicu Radiks dobila u 47. godini, u avgustu ove godine proslaviće 50. rođendan, a kako kaže volela bi da živi još 50-60 godina, kako bi što duže bila sa svojom mezimicom.

"Ceo koncept starenja se za mene potpuno promenio u poslednjih deset godina, a pogotovo otkako sam dobila Radiks", počela je glumica priču gostujući u emisiji koju vodi njena koleginica Gvinet Paltrou.

Kameron se povukla iz glume poslednjih godina i posvetila se porodici, ćerki koju je dobila uz pomoć surogat majke, i suprugu Bendžiju Madenu.

Kameron Dijaz se povukla iz javnosti
Profimedia 

"Otvorena sam za sve što me čeka i jako uzbuđena. Mislim da imam još 50, 60 godina. Želim da doživim 110, jer mi je dete sada baš malo. Smatram da proživite najbolje trenutke s roditeljima kada ste u četrdesetima. Tek tada ih zapravo cenite i shvatite šta su vam sve pružili. Zato bih htela da budem uz nju kada bude toliko i napunila", rekla je Kameron.

Ona je rekla da veruje da će joj se ta želja i ostvariti, jer je njena porodica poznata po tome što dugo žive.

"Moja baka je trčala poljima doline San Fernando s hranom za kokoške i zečeve u 72. godini. Mislim da sam nasledila nešto od nje. Isto tako mislim da je način na koji živiš, kako se brineš o svom telu, izuzetno bitan", zaključila je popularna glumica.

Još fotografija Kameron Dijaz pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Kameron Dijaz

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna