Tekst: Promo

"Plašila sam se reakcije okoline ako bih nešto odbila ili sebe stavila na prvo mesto. Iz straha da ne budem sebična, došla sam do faze gde sam se pitala imam li ja uopšte imalo samopoštovanja. Sve to naravno, dovelo je do toga da se osećam hronično iscrpljeno, a ispaštalo je moje fizičko, mentalno i emotivno zdravlje.

Manjak energije sam pokušavala da nadomestim neprekidnim grickalicama, slatkišima i brzom hranom, ali nažalost na svetu nije bilo dovoljno hrane koja bi popunila taj osećaj praznine koji sam nosila u sebi.

Pored manjka energije, imala sam i veliki problem sa koncentracijom, kilogrami su počeli da se pakuju, a sa njima i mnoštvo drugih zdravstvenih komplikacija - pritisak, šećer, holesterol, kao i bolovi u kolenima i kičmi. Rezultat mog ćutanja je bio bolno očigledan - položila sam svoje zdravlje na oltaru “idealne žene” i završila potpuno skrajnuta i omalovažena.

Trenutak kada se sve preokrenulo, bio je kada sam ušla u jednu prodavnicu donjeg veša s namerom da kupim sebi novi grudnjak, a prodavačica me je dočekala s takvim prezirom i rečima kako oni nemaju modele za žene “mojih gabarita”.

Osetila sam se tako poniženo i poželela sam da se zemlja otvori ispod mene da mogu da nestanem. Smrsila sam neki odgovor ženi za pultom i pobegla odatle glavom bez obzira.

Kada sam došla kući, uhvatio me je napad plača i samosažaljenja, a onda sam rekla sama sebi - e sad je dosta! Vreme je da se okrenem sebi i da počnem sebe da negujem konačno.

Na internetu sam pronašla tekst o Green Fit biljnim kapima i videla sliku žene pre i posle, i rešila da poručim.

Kapi su stigle brzo sa detaljnim uputstvom i preporučenim jelovnikom. Savetovali su i umerenu fizičku aktivnost i unošenje najmanje 2l tečnosti dnevno.

Krenula sam marljivo da se pridržavam svega napisanog, rešena da ovaj put uspem.

Prvo što sam primetila bilo je da mi se regulisala probava što me je jako obradovalo jer sam ranije imala problema sa neredovnom stolicom. Zatim sam primetila da sam češće žedna, da mi organizam traži više vode i da češće mokrim. To me je takođe obradovalo jer sam već godinama patila od osećaja težine u nogama i pretpostavila sam da to ima veze sa viškom vode u organizmu. Takođe, ne znam da li je to zbog kapi ili samo zbog činjenice da sam krenula da radim nešto za sebe, ali osećala sam se dobro! Ujutru sam ustajala lakše, budila sam se sa više energije i tokom dana nisam imala “padove” energije i napade gladi.

Obećala sam sama sebi da se neću vagati svaki dan kao ranije kada sam pokušavala da smršam, da se ne bih demoralisala i odustala. Ovaj put sam rešila da se suzdržim sve dok ne završim sa prvom turom kapi (oko mesec dana).

Kada sam popila prve tri bočice i stala na kućnu vagu, mojoj sreći nije bilo kraja! Vaga je prvi put posle dugo vremena pokazivala dvocifren broj, što je oko 7,5 kg manje nego što sam imala kada sam počela da pijem Green Fit biljne kapi.

Ovo mi je dalo još veći elan da nastavim i dalje i poručila sam odmah drugu turu kapi. Moram priznati da se do tog trenutka nisam pridržavala njihovog preporučenog jelovnika, ali sam počela po malo da šetam uveče sa prijateljicom. Kada sam videla da kapi stvarno rade, rešila sam da korigujem i ishranu. Dalje je sve išlo još lakše i brže i sada imam bolju figuru nego u srednjoj školi. Poznanici me zaustavljaju na ulici, dele mi komplimente i hvale moju liniju, a ja se osećam bolje nego ikad! Imam snage i volje za sve, ne odbijam više pozive prijatelja na kafu, krenula sam čak i na tango što sam oduvek želela, ali se nikada nisam usuđivala. Hvala Green Fit-u, promenio mi je život. Nekad je potrebno nešto tako malo, kao što su biljne kapi, da pokrene lavinu pozitivnih događaja."

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Green Fit za tekst(1).jpg
Promo 

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green Fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.