Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su tek započeli emotivnu vezu, ali sudeći po onome što govore ljudi koji su joj bliski, mlada pevačica nikada nije bila srećnija. Fudbaler joj u svemu ugađa, a za rođendan joj je priredio posebno iznenađenje.

Naime, on je naručio da se naslika portret Anastasije i njenog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana. Ovaj gest je rasplakao Cecu, koja ne krije da joj se dopada porodica ćerkinog izabranika, ali i da smatra da je ipak još mlada za udaju. Viki Miljković je bliska porodici Ražnatović, ali na Anastasijin rođendan nije mogla da dođe jer je bila na poslovnom putu.

"Bila sam u Nemačkoj. Ja sam od prošle nedelje na relaciji Autralija- Italija, videla sam se i čula sa Cecom i Anastasijom. Gudelja nisam upoznala, ali se na Anastasiji vidi da je srećna, vidi se na njoj. Sijaju joj oči, svi smo srećni zbog toga, a da li mi se poverila to ne bih smela da kažem",  rekla je Viki za "Blic" ali nije želela da potvrdi glasine da je Gudelju prodala stan u Beogradu na vodi.

"Ne mogu da potvrdim, dosta javnih ličnosti je kupilo stan preko nas na naše veliko zadovoljstvo, ali mi čuvamo poverenje svojih klijenta i ne bi bilo lepo da istaknem bilo koga. Na naše veliko zadovoljstvo mnoge javne ličnosti nam poklanjaju pažnju. Tu je mnogo javnih ličnosti iz sveta muzike, sporta, glumci i dijaspora", bila je misteriozna Viki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna