Nemanja Gudelj je iz Španije, gde živi, doputovao u Srbiju povodom 24. rođendana Anastasije Ražnatović, sa kojom je već nekoliko meseci u emotivoj vezi. Fudbaler je u Beograd došao sa celom porodicom, sa kojom se Cecina ćerka odlično slaže i svi zajedno su dočekali ponoć i nazdravili u Anastasijino ime.

Večeras je povodom rođendana u jednom prestoničkom restoranu organizovana gala proslavu, a Ceca je došla nasmejana i srećna. Sa njom je bila porodica Anastasijinog dečka - sestra Vanja Gudelj, kao i Nemanjina majka. 

"Presrećna sam, poželela sam joj da bude živa i zdrava, to je najbitnije. Pomislim koliko je vremena prošlo, dok se čovek okrene oni su postali ljudi", rekla je Ceca za Kurir i otkrila kako je prošlo upoznavanje sa porodicom Gudelj.

"Sjajno je proteklo upoznavanje. Stvarno ne znam da vam dam odgovor na ta vaša pitanja. Nemanja je napravio jedan gest sinoć i izazvao mi suze na oči, ali ja o tome neću da pričam. Nije je verio, juuu. Uvek sam poštovala džentlemene, bila sam udata za jednog takvog", dodala je Ceca.

Ceca otkrila šta je ćerki poželela za rođendan Kurir

Inače, na Instagram stranici "Dajanastyle" pojavila se slika koju je Nemanja Gudelj kupio devojci za rođendan, a u pitanju je portret sa ocem Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Na proslavi Anastasijinog rođendana okupio se i veliki broj javnih ličnosti, među njima i Saša Popović sa porodicom, Marija Šerifović,  Đorđe David, Marijana Metus i mnogi drugi.

Veljko je došao sa suprugom Bogdanom koja je bila besprekorno doterana.

Kurir/Damir Dervišagić Rođendan Anastasije Ražnatović

 Anastasija se posebno potrudila i oko stajlinga - ponela je crnu pripijenu haljinu i cipele koje su najveći hit sezone.

Kurir/Damir Dervišagić Rođendan Anastasije Ražnatović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna