Branko Đurić je u srećnom braku sa slovenačkom glumicom Tanjom Ribič, a njihova ćerka Zala krenula je roditeljskim stopama. Već je glumila u nekoliko filmova, a pre šest godina izdala je i pesmu, koju je komponovao njen otac. Zahvaljujući roditeljskoj pomoći, ona je u Njujorku završila glumu, ali je istovremeno radila i kao bebisiterka i sada želi da se sama probija kroz svet umetnosti.

"Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put", kaže Zala za Blic. "Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača."

Prema njenim rečima, jedva se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer joj nije išla hemija, a ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. "Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u Njujork da ostvarim svoj san", govorila je svojevremeno.

Za neobično ime, mlada Zala može da zahvali romantičnoj ljubavi i mašti svojih roditelja. "Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete", ispričala je mama Tanja. "Tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu."

Mladu Zalu krasi neobična lepota - uverite se i sami u galeriji slika!

Instagram / zaladjuric Ćerka popularnog glumca krenula njegovim stopama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna