Salate, pite, razne vrste mesa i testenina, uz zaseban slatki sto na kojem će se služiti kolači, samo su deo spektakla koji za rođendansko slavlje danas planira Anastasija Ražnatović. Za hranu će, kako piše Kurir, popularna Tasa izdvojiti dve hiljade evra, a ceo rođendan će je koštati čak deset.

Mlada pevačica je odlučila da sama finansira celokupnu žurku, a od majke nije htela da uzme ni dinar. Više od hrane će koštati piće, jer uz ceđene sokove i koktele, gostima  planira da ponudi i skupocena vina i šampanjac.

U poređenju s tim, torta košta simboličnih trista evra, ali će dosta novca otići na najam lokala, dekoraciju i muziku.

Da sve bude u najluksuznijem izdanju, na ovom rođendanu će čak i gosti dobijati poklone - Anastasija se lično angažovala u svakom segmentu organizacije.

anastasija raznatovic i ceca.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Izgleda da mora da bude sve tip-top, jer su - uz slavljenicu - glavni gosti njen dečko Nemanja Gudelj i njegova porodica, koji su stigli iz Španije.

Podsetimo, Anastasija je i ranije glamurozno proslavljala rođendane, a to je i prilika da se okupe svi članovi porodice. Neizostavni su brat Veljko i tazbina - Rodići, a ove godine će tu biti Nemanjini brat Dragi i sestra Vanja, kao i majka Olivera Gudelj.

Dragi Gudelj Anastasija Ražnatović  instagram/dragigudelj

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna