Jelena i Dejan Tomašević u braku su gotovo 25 godina, a njihova emotivna priča počela je slučajnim susretom koji se ispostavio subinskim. Upoznali su se kada je košarkaški as imao mnogo obožavateljki, a ona je bila u osetljivom životnom periodu - tek je ostala bez supruga. Dejan se u lepu brinetu zaljubio na prvi pogled.

"Upoznala nas je zajednička prijateljica Tanja, koja nam je danas kuma. U Jelenu sam se zaljubio u trenutku. Od tada naša ljubav  neprestano raste", rekao je svojevremeno Dejan, koji pred izlazak iz kuće, za sreću, uvek poljubi svoju suprugu.

"Kod Dejana su me privukle njegova hrabrost i samouverenost. Drugarica mu je, bez pitanja, dala moj broj telefona, a meni je to obrazložila time kako je on mnogo dobar i da me neće zvati ako to ne budem želela. Tako je i bilo, a već posle prvog susreta postali smo nerazdvojni", prisetila se tada za Story i Jelena i otkrila kakvo je bilo njihovo venčanje.

"Venčali smo se 31. decembra 1997. samo u Opštini, jer je Dejanov tadašnji klub Partizan imao važnu utakmicu sa Cibonom, zbog koje su nam tražili da odložimo crkveno venčanje i veselje. Kada su se njegove obaveze smanjile, još tri puta smo odlagali ceremoniju, pošto Ljuba Vidačić, koji je trebalo da nam kumuje, nije mogao da uskladi dolazak u Beograd s angažovanjem u inostranstvu. Na kraju smo se venčali 24. maja sledeće godine u Sabornoj crkvi, a kum je bio Dejanov saigrač iz reprezentacije Saša Obradović. U Sport cafeu u Beogradu organizovali smo žurku za uži krug ljudi, na kojoj smo svi igrali i odlično se proveli", rekla je Jelena koja je otvoreno govorila o svojoj borbi sa lupusom.

Dejan ne skriva koliko je srećan što već 25 godina rame uz rame kroz život korača sa ženom koju obožava.

"Moji drugari iz reprezentacije su me zavitlavali i govorili da sam ja prvi papučić u reprezentaciji. Smatram da nema ništa loše u tome. Neizmerno volim Jelenu, siguran sam da ona još više voli mene. Ljubav koji imamo nema nijedna druga osoba. Neizmerno sam srećan i hvala joj što me trpi. Mislim na način života koji vode sportisti,a on nije uvek lak", rekao je nedavno u emisiji "Sceniranje" Dejan.

Jeleninog sina iz prvog braka, Marinka, sportski as nikada nije razdvajao od biološke dece Manje, Mie i Matije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna