Voditeljka "Vesti" na Prvoj Ana Mitić uživa u svom poslu za koji kaže da je stil života, ali njen pokretač je njena porodica, 11- godišnji sin Strahinja, tri godine mlađa ćerka Mia i suprug Vladan.

"Sve vreme provedeno sa porodicom, bilo da su popodneva ili vikendi, dopuni mi baterije. Deca su imala mini raspust, pa smo to vreme iskoristili da otputujemo. Te raspuste volimo da iskoristimo i da obiđemo i upoznamo neki novi grad i kulturu. Sada smo se odlučili za Valensiju. Učinilo nam se da bi bilo lepo da provedemo vreme na nekom sunčanom i toplom mestu pored mora, a opet, da nismo u gužvi. Uživali smo u dugim šetnjama, obilascima znamenitih mesta, slušali nove priče i legende i naučili puno o istoriji Španije. Sada sam odmorna, orna i poletna. Što bi rekli - kao nova", kaže Ana koja uprkos tome što je javna ličnost, ne voli medijski da se eksponira.

"Čemu to? Ako se bavite javnim poslom, nije nužno da vaš privatni život bude javni život. Time se ja rukovodim. Imam puno poznanika, ali jako malo bliskih prijatelja. Ne uživam u preteranoj pažnji. Volim svoj mir", rekla je za "Blic" voditeljka koja smatra da se mogu uskladiti privatne i poslovne obaveze.

"Mislim da žena može biti i super mama, i odlična domaćica, i pravi profesionalac u poslu. Sebe smatram srećnom, zadovoljnom i ostvarenom osobom. Ništa ne bih menjala i zahvalna sam životu na svemu što mi je dao i svemu što me je do sada naučio", iskrena je Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna