Nataša i Kristina Bekvalac često zanimljive situacije iz privatnog života dele i sa obožavaocima na Instagramu, a sada bi to mogle i da unovče. One, navodno, od septembra počinju rad na novom šou programu u kom će učestvovati cela porodica Bekvalac.

Kako Nataša Bekvalac, zaista živi želi da prikaže jedna poznata producentska kuća koja o njoj planira da snimi rijaliti.

"Nataša i njena sestra Kristina su sa oduševljenjem prihvatile ovu ideju, jer i same vole neke od svetski poznatih rijalitija. Dobro je poznato koliko je Nata duhovita u medijima, a izjave koje godinama daje su apsolutno viralne", počinje izvor za "Alo" i dodaje:

"Ideja za rijaliti kome je radni naslov "Bekvalčeve", baš po imenu njenog Instagram naloga, i došla je zahvaljujući čestim gegovima i duhovitim situacijama koje Nataša u vidu snimaka ili fotografija deli sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

"U ovom programu učestvovaće svi članovi šire porodice Bekvalac. Natašina mama Mira već je pobrala brojne simpatije među njenim fanovima, pa je jedna od ideja da se dobar deo prostora pokloni upravo njoj, njenim životnim mudrostima i načinom na koji ona trpi posao i popularnost svoje ćerke pop zvezde", 

Nataša je nedavno priznala da povremeno prati rijaliti programe, ali je ponude koje je dobijala za učešća odbijala.

"Postoje stvari koje ne želiš da uradiš zbog novca. Nijedno moje jutro, noć nema cenu – neću da prodam mesec dana svog života jer sam veliki hedonista. Degutantno je zamarati gledaoce, na primer, pranjem zuba. Od detinjstva imam problem sa autoritetima i kada se nađem u uslovima koje ne mogu da kreiram, a rijaliti te stavlja u određeni okvir, to bi me samo razbesnelo“, rekla je Nataša svojevremeno, dok njena mlađa sestra misli da im je život dovoljno zanimljiv da ga podele sa gledaocima.

"Nemam ništa protiv rijalitija, meni je to strava, što se mene lično tiče, ja sam za to i nemam problem sa kamerama. Mislim da je naš život jako zanimljiv i nemam taj problem da podelim sa ljudima šta se dešava u mom privatnom životu, tako da ako neko ponudi dobru svotu novca, možda se rijaliti i dogodi", rekla je tada mlađa sestra Bekvalac.

 Izvor: Lepa&Srećna