Čini se da nijedna holivudska glumica nije toliko kritikovana zbog stajlinga kao što je to Kejt Holms. Svako njeno pojavljivanje izazove buru komentara na društvenim mrežama, a obuća joj je najčešće na meti kritika. Kakva god da je prilika, dnevna šetnja ili glamurozni događaj, bivša supruga Toma Kruza posegne za modelom koji nije tako lako pronaći i koji bi malo ko poneo.

Jedno od njoj svojestvenih modnih izdanja prošetala je ulicama Njujorka. Kejt je retko ko prepoznao jer su joj se od maske jedva videle oči, ali zlobnici kažu da ju je odao loš stajling.

Kao po običaju nijedan komad nije bio uklopljen sa drugim - letnju haljinu uparila je sa kaputom, crnu torbu sa belim neobičnim cipelama.

"Šta joj se dogodilo? "Svaki njen stajling je loš, ali sada je preterala", "Izgleda očajno", samo su neki od komentara na društvenim mrežama za koje Kejt, očigledno, ne mari ni najmanje.

Profimedia Stil Kejti Holms

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna