Najmodernije sandale ove sezone će biti, moramo se suočiti s tim, zapravo - papuče! Ako često vozite, pomirite se sa činjenicom da ćete morati da držite rezervni par obuće u automobilu, jer bez solidnih sandala koje čvrsto drže stopala vožnja neće biti nimalo bezbedna.

A za trenutak kad treba da iskočite na vreli asfalt, u haljini ili šortsu i majici, pripremite otvorene papuče poput "japanki" ili "birkinki". Ova dva modela su na modnom tronu već godinama i ne prepuštaju ga ni ove sezone.

I jedan i drugi sada imaju podebelu platformu čime se nastavlja trend kabaste obuće koji vlada već neko vreme.

Novost je, ove godine, drveni đon! Klompe su se pojavile kao ultimativni trend još na početku proleća, a sada nam stižu zaboravljene nanule. Varijante sa drvenim đonom su i klasične sandale sa kaišem preko prstiju i risa, ali i prošlogodišnji hit - "ribarske" sandale, s tim što sad imaju debelu drvenu platformu.

Najudobnija varijanta će, sigurno, biti espadrile! Izrađene od prijatnog pamučnog platna, sa tanjom ili debljom platformom ili slaganom petom, lepo se uklapaju uz razne odevne kombinacije.

Za ljubiteljke elegancije, i dalje su u modi sandale sa vrlo tankim kaiščićima ili satenskim trakama, ali u njima će biti najprijatnije tek u letnjim večerima kad temperature malo padnu. Zavirite u galeriju slika i odaberite svoj model za ovo leto!

Instagram / katekijo Najlepša obuća za leto!

Izvor: Lepa&Srećna