Najtužnija princeza na svetu se ponovo osmehuje! Princeza Šarlin je zablistala na dodeli modnih nagrada u Monte Karlu, prvi put u glamuroznoj večernjoj haljini posle mnogo godina.

Supruga kneza Alberta od Monaka pojavila se sa ćerkom, princezom Gabrijelom, koja je druga po redu u nasledstvu za tron. Njih dve su izašle držeći se za ruke, a Šarlin je nosila eteričnu bež haljinu prozirnih rukava.

 Blistava svila naglasila je njenu svetlu kosu i nežan ten, a devojčica je nosila haljinicu sa cvetnim desenom. "Uživala sam u svakom trenutku dok sam pripremala svoju princezu za njen prvi zvanični nastup", napisala je Šarlin na Instagramu.

princeza šarlin gabrijela od monaka
Profimedia 

Njen muž Albert je istog dana odveo Gabrijelinog brata blizanca na fudbalski meč.

Princeza Šarlin se nedavno vratila u Monako, a prvi put je viđena sa mužem i decom prošlog meseca. U medijima se spekulisalo da je pred razvodom, a među njenim navodnim brojnim zdravstvenim problemima se govorilo i o depresiji i epilepsiji.

Profimedia Uživala je pripremajući ćerku Gabrijelu za prvi zvanični nastup!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna