Ako tražite način da modernizujete svoj stil, ali ne i da ubacite u garderobu "gole" haljine ili prugaste helanke, dobra ideja je osvežite kolekciju nakita. Trendi ogrlica u 2022. godine biće takozvani "tenis" model, primenjiv i na narukvicu od koje je, zapravo, sve i počelo.

Kad je davne 1987. godine tadašnja zvezda svetskog tenisa Kris Evert prekinula meč na US Openu i zatražila tajm aut zbog narukvice, nije ni znala da će napraviti malu revoluciju u svetu nakita. Bio je to niz sitnih dijamanata, koji je pukao usred meča, a Kris je odbila da nastavi da igra sve dok se narukvica ne pronađe. Kasnije ju je nazvala svojom "tenis" narukvicom i tako je započet trend.

Nedugo zatim, mnoge žene su želele svoju "tenis" narukvicu, pa i ogrlicu, a ove godine moda ovog nakita se vraća na velika vrata.

Naravno, najveći broj žena će dijamante zameniti cirkonima, ali ta promena ne umanjuje šarm ove lepe niske oko vrata koja pleni upravo svojom jednostavnošću. 

Odlično pristaje uz lepršave letnje haljinice, ali ćete "tenis" ogrlicom moći da upotpunite i svoj poslovni stil. Biće to ne samo trend po kojem ćemo pamtiti 2022. godinu, već i klasični komad koji će krasiti vašu kolekciju u mnogim sezonama koje dolaze. 

"Tenis" ogrlica danas se pravi i od cirkona u različitim nijansama, dodaju joj se i manji ili veći privesci, a za dame koje to umeju da nose, dozvoljena je i kombinacija više njih - inspiracija vas čeka u galeriji slika!

Instagram / zai.jewellery Hit nakit za 2022.

Izvor: Lepa&Srećna