Barbara Bobak i Darko Lazić uspeli su da prebrode brojne izazove i očuvaju vezu. Iako se pisalo da im pevačeva bivša verenica pravi probleme, čini se da je i u ovom slučaju vreme učinilo svoje.

Pevački par je planirao i svadbu koja je otkazana, a Barbara kaže da je ipak napravila spisak gostiju. Kada dođe trenutak, odabraće venčanicu jer joj mnogo toga nije važno. Ipak, jako joj je bitno gde će živeti s Darkom, odnosno, Brestač, njegovo rodno selo, nije na spisku njenih želja.

"Planiramo da živimo gde nam dune, imamo mogućnosti da kupimo nekretninu gde god želimo. Možda uzmemo kuću u blizini Novog Sada, tačnije da napravimo kuću. Možda u nekom periodu živimo i malo preko. Darko ima češke papire, pa se ja zbog toga i udajem za njega. Šalim se malo, nemamo ništa određeno", rekla je Barbara koja život u Brestaču može da zamisli ali za dve decenije

"Jedino je Marina pristala da živi na selu. Ta kuća u Brestaču je jako lepa i ja sam njemu rekla žali bože te kuće i uloženih para. Ali on je imao želju da napravi sebi kuću u selu, i dobro, to je lepo. Mogla bih tamo da živim za dvadeset godina, kada mi bude dosta svega. Realno, to mesto je daleko mnogo, od svega, a nama je posao takav da treba aerodrom da nam bude blizu. On će još da sredi tu kuću pa ćemo da je koristimo ovako, preko leta, ali za sad nećemo da živimo tamo", rekla je za "Star" Barbara.

Pevač je nedavno u razgovoru za Grand online istakao da je Barbara žena kakvu je tražio.

"Ja živim sa njom, ja je ženim, ja sa njom ležem i budim se, meni se dopada najviše na svetu i ćao. Šta ima ja kome da polažem račune? Meni je bitno da se meni najviše sviđa i to je to", rekao je pevač i otkrio da će njihova svadba biti megalomanska.

"Ja bez Vendi neću da pravim svadbu, već smo je zvali. Ona je veliki prijatelj, čovek i duša. Jedna jako inteligentna osoba koju cenim i poštujem. Svadba će biti u junu, ako Bog da. Prvi dan će biti sala, kulturica, a drugi dan šator", rekao je tada Darko.

Instagram/Barbara Bobak Darko Lazic i Barbara Bobak uživaju u ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna