Igor Starović, frontmen grupe "Divlji kesten", preminuo je pre dva dana u 56. godini, a Draganu je ova tužna vest zatekla na poslu.

"Dok sam se pripremala da uđem u studio listala sam portale, kad sam ugledala vest da je Igor preminuo. Umalo nisam ispustila telefon, bila sam u šoku! Mnogo sam se potresla, i dalje ne mogu da dođem sebi. Žao mi je što je otišao. Baš mi je teško", ispričala je Dragana za "Informer".

Ona je zatim govorila o tome po čemu će pamtiti popularnog pevača i svoju nekadašnju ljubav.

"Igor i ja smo bili u ozbiljnoj vezi pre više od 25 godina. Imam samo lepe uspomene na taj period i našu vezu. Kad smo se razišli, ostali smo dobri prijatelji. Poštovali smo se i uvek imali samo lepe reči jedno za drugo. Igor je bio umetnik, ali malo ljudi zna da je bio i diplomirani arheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Nedostajaće mi... Još ne mogu da poverujem da ga više nema", iskrena je bila voditeljka.

Umro igor Starović
Youtube/Printscreen/Grand Magazin Tv Grand/Antonio Ahel/Ata images 

Podsetimo, muzičar je preminuo u utorak, 17. maja, u 56. godini na Drugoj hirurškoj klinici u Beogradu, nakon što se pet dana lečio zbog problema s plućima i srcem.

Biće sahranjen u subotu, 21. maja, u 11:30 sati na groblju Lešće u Beogradu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna