Džesika Simpson se pre 16 godina povukla iz sveta glume i pevanja i osnovala svoj modni brend. Dok su mnogi mislili da uživa u novom psolu i porodici ona je prolazila kroz pravi pakao. Bila je zavisna od alkohola i tableta, a priznala je kako je počela da pije kako bi se suočila sa svojim osećanjima koja su u njoj godinama tinjala.

Od 2017. godine je trezna, a kada je na Instagramu pokazala kako je izgledala u trenutku kada je shvatila da sebi mora da pomogne mnogi su bili iznenađeni. Nije bila ni nalik onoj vitkoj lepotici koju je Holivud obožavao.

Ipak, ona je bila odlučna da povrati vitku liniju i u tome je uspela. Skinula je čak 45 kilograma, a zbog toga nije mogla da zadrži suze.

"Gubila sam i ponovo dobila 45 kilograma tri puta, tako da sam mislila da se ovaj trenutak nikada neće dogoditi, ali napokon proletnje praznike provodim u bikiniju. Naporan rad, odlučnost i samopoštovanje. Od sreće sam se i rasplakala", napisala je Džesika kojoj je da smrša pomogao lični trener Hari Pasternak.

On je za "Women's Health" objasnio na koji način je Džesika uspela da povrati nekadašnju liniju.

Svakodnevna šetnja

Džesika je pešačila 14.000 koraka dnevno. Počela je  od 6.000 koraka dnevno, koje je vremenom povećavala. 

Obroci po programu za resetovanje tela

Džesika je jela tri obroka i dve užine. Svaki obrok je ukljičivao proteine, vlakna i masti, dok su grickalice kombinacija proteina i vlakana ili proteina i masti. 

"Ako ima rođendansku zabavu jedno veče i izlazak u grad drugo, normalno je da će da ugodi sebi obe te večeri. Tajna je u balansiranju", rekao je Hari

 Treninzi uz nadzor

Džesika je tri puta nedeljno trenirala po 45 minuta sa trenerom Sidnijem Libesom.

"Resetovanje uma"

Džesika je radila i na čišćenju uma. Sat vremena je bila bez telefona i društvenih mreža, kako bi smanjila stres.

"Isključivanje društvenih mreža na najmanje sat vremena svakog dana pomoglo joj je da mirno spava", rekao je Pasternak.

Kvalitetan san

Džesika se pridržavala pravila da spava najmanje sedam sati svake noći.

"Toliko ljudi potcenjuje važnost sna, a on je izuzetno važan kada uvodite promene i želite da se izborite sa viškom kilograma", rekao je Harli.

Koliko se izgled Džesike Simpson menjao kroz godine pogledajte u fotogaleriji ispod:

Profimedia Džesika Simpson je prototip američke lepote: plava, zgodna, s "holivudskim" osmehom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna