Milan Stanković je promenio život poslednjih godinu dana, a izbori bliski pevaču tvrde da se okrenuo veri i često obilazi manastire, zbog čega su počele da kruže glasine da je odlučio da se zamonaši.

Pevač se ovim povodom nije oglašavao, a da li je zaista postao iskušenik u manastiru „Podmaine“ kod Budve sada je najzad otkriveno.

Jedan od monaha u ovom manastiru, koji je insistirao na anonimnosti jer bez blagoslova igumana Rafaila nema dozvolu da govori u javnosti, potvrdio je, za domaće medije, da je pevač bio njihov gost, ali da to nije ništa neobično.

"Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama", rekao je monah za Kurir.

"Koliko me sećanje služi, mladić je došao sa još jednim bratom u Hristu koji nam pomaže već neko vreme. To je bilo oko praznika Duhova. Ni ja, ni ostala braća nismo znali ko je brat, pošto nas ovozemaljske stvari ne interesuju. Za nas su svi isti i svako ko želi da pomogne, dobrodošao je",  istakao je ljubazni kaluđer.

 Izvor: Lepa&Srećna