Njegove autentične kreacije nosile su velike svetske zvezde poput Madone, Lejdi Gage, Bijonse, Rijane i Niki Minaž. Boris Kargotić osmislio je i kostime koje su devojke iz grupe "Hurricane" nosile na evrovizijskom nastupu 2021. godine. Za portal "Lepa&Srećna" govorio je na temu koja muči sve one koji se pripremaju za važan životni dan, proslavu mature.

"Maturatkinje ove godine treba da nose ono u čemu će se osećati, dobro, lepo, zadovoljno i ono što ih neće ometati u njihovoj zabavi. Zabava je za svakog različita, nekom je ples, nekom poziranje i slikanje selfija za Instagram. Obucite ono što će vam dozvoliti da radite ono što vam prija. Ako obučete haljinu koja se vuče 10 metara, zaboravite na igranje.. ", ispričao je dizajner i dodao na šta maturantkinje posebno da obrate pažnju.

"Ne opterećujte se, moda bi trebalo da vas zabavlja i da na prvu loptu daje drugima utisak o tome ko ste vi ili ko želite da budete. Ako se osećate seksi, tako se i obucite, ako ste princeza - obucite sako, pantalone.. Eksperimentišite, nemojte slepo da pratite trendove. Najvažnije je da obučete ono što vam stoji, sakrijte mane, adute istaknite. Ispričajte neku priču svojom pojavom, napravite spektakl. To je jedan od tri najbtnija stajlinga u životu: matura, svadba i možda dodela Oskara za one ambiciozne koji planiraju da ga dobiju. Retke su prilike za jedan životni vek gde ćete moći da prošetati  u onome što želite, a da ne izgledate čudno. Iskoristite je!", rekao je Kargotić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna