Zlatna tekvondistkinja Milica Mandić spremna je za novu životnu fazu. Zvanično najbolja srpska sportistkinja svih vemena odlučila je da se penzioniše i posveti vereniku Marku Đuričiću.

"Nas dvoje smo dugo zajedno, vereni smo i svadba je logičan sled okolnosti. Iskreno, jedva čekam taj drugi deo života posle sporta. Ove godine Marko i ja smo proslavili osam godine veze, a sada ćemo to krunisati brakom. Dugo to čekamo i istinski se radujemo što ćemo osnovati porodicu. Koliko dece planiramo, o tome ne želim da pričam i to će ostati među nama", rekla je Milica i istakla da je vreme da se fokusira samo na ljubavni život.

"On je prvi momak koji je uvek tu za mene. Navija i bodri me. Kraj njega sam ispunjena, srećna i kompletna. Imala sam sreću da ga upoznam. Oduvek mi je bilo važno da imam stabilnu vezu i osobu na koju mogu da se oslonim. Marko zna koliko ume da bude teško u sportu i u potpunosti me razume. Najviše cenim tu njegovu bezuslovnu podršku koju osećam od početka. Biti iskreno srećan zbog tuđeg uspeha retka je vrlina", rekla je Milca za "Hit informer" koja je Marka upoznala u tekvodno klubu.

Instagram / milica_mandic Milica Mandić je već osam godina u srećnoj vezi sa Markom Đuričićem!

Izvor: Lepa&Srećna