"Umetnica mora biti zdrava" stihovi su koje peva cela Evropa, željno iščekujući nastup srpske predstavnice Ane Đurić Konstrakte koja će pesmu "In corpore sano" večeras izvesti u finalu Evrovizije u Torinu.

Da je numera osvojila srca mnogih dokazuje i snimak koji se širi društvenim mrežama, a na kojem nepoznata devojka imitira Konstraktu na sceni u areni "Pala Olimpiko", u kojoj se održava takmičenje.

Kako mediji prenose, reč je o jednoj od evrovizijskih volonterki, kojoj su kolege pomogle da u potpunosti "skine" nastup srpske umetnice.

 "Srbija je pobedila na poslednjoj generalnoj probi!", napisao je jedan korisnik Tvitera uz ovaj snimak, a u areni se čuje vriska i aplauz dok u pozadini ide pesma koja večeras predstavlja Srbiju.

Podsetimo, srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta večeras nastupa pretposlednja, pod rednim brojem 24.

konstrakta evrovizija 6.jpg
Youtube / Eurovision Song Contest 

Finale Evrovizije možete gledati uživo u direktnom prenosu na RTS-u od 21 sat, kao i na lajv strimingu na zvaničnom kanalu Evrovizije na Jutjubu.

Zemlje koje večeras nastupaju na velikoj sceni u Torinu su:

1. Češka
2. Rumunija
3. Portugal
4. Finska
5. Švajcarska
6. Francuska
7. Norveška
8. Jermenija
9. Italija
10. Španija
11. Holandija
12. Ukrajina
13. Nemačka
14. Litvanija
15. Azerbejdžan
16. Belgija
17. Grčka
18. Island
19. Moldavija
20. Švedska
21. Australija
22. Velika Britanija
23. Poljska
24. Srbija
25. Estonija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna