Raskošan glas koji je nasledila od talentovanog oca, zaštitni je znak Ilde Šaulić ali to je samo jedan od njenih talenata. Njena velika ljubav je i tenis. Još kao devojčica obožavala je reket i bila je čak među petsto najboljih teniserki na "WTA" listi. Ilda Šaulić zbog suprugovog posla dosta vremena provodi u Americi gde je postala trener tenisa.

 "Tamo je to sada meni dosta interesantno i lepo, videćemo, možda se to jednog dana prebaci i ovde na Beograd i Srbiju. Ja sam neko ko voli da je od akcije, kada se povučem malo u ilegalu to ne znači da se možda ne bavim nečim drugim, ako se ne bavim muzikom", rekla je Ilda kojoj novi posao izuzetno prija.

"Tako da mi je ovo došlo izuzetno lepo kada sam u Americi i kada malo više vremena provodim tamo, što zbog suprugovog posla, ja sam zaista želela da imam još neku obavezu, pa pored muzike ovog leta biće i tenis, što me posebno raduje ", priznala je za "Grandnews" i otkrila da li je njena mezimica bolja u muzici ili tenisu.

"Ne interesuje je tenis uopšte, tu me je razočarala! Više je ona za pesmu i za igru", našalila se Ilda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna