Ilda Šaulić je stekla novo iskustvo u poslu kojim se dosad nije bavila i to u Americi.

Popularna pevačica odlučila je da organizuje ovog leta teniski kamp, na ideju njenog muža Bojana Vučovića koji već 20 godina drži slične fudbalske škole u Americi.

"Spontano smo došli na ideju, a bilo je lepše i bolje nego što sam očekivala. To je zaista prošlo odlično, čak su se neki teniski kampovi obnavljali jer su deca bila veoma zadovoljna", ispričala je pevačica za Story. Taj posao ću nastaviti i u decembru, kada se budem vratila u Ameriku, pre svega zbog dece koja su bila zadovoljna znanjem koje sam im prenela. Meni je ovo bilo lepo iskustvo, posle svih godina koje sam provela u sportu, da prenosim znanje i učim mališane igri. Jedva čekam da nastavim s tim poslom," kaže Ilda.

Bila je iznenađena reakcijom ćerkice Eme, koja je posle pola minuta pokazala da je tenis uopšte ne interesuje. "Uzela je reket, promašila lopticu i rekla mi da ide s tatom na fudbal (smeh). Nisam verovala da će se jedna "mica" koja pohađa balet radije opredeliti za fudbal, ali je odabrala to i išla s tatom na kampove. Bilo mi je zanimljivo, jer se tamo mnogo devojčica opredeljuje za fudbal, koji je veoma popularan sport", ispričala je Šabanova ćerka.

Pevačica ističe da joj je tokom boravka u Americi mnogo značilo prisustvo njene majke Gordane, koja je ostala tri nedelje i s kojom je obilazila Vermont. Sada su obe ponovo u Srbiji, a očigledno je da će pevačica "deliti" svoj život između dva kontinenta.

Izvor: Lepa&Srećna