U Torinu je sinoć održano drugo polufinalno veče Evrovizije, a predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta se sa svojom pesmom "In corpore sano" plasirala u finale. Proglašenje finalista bilo je napeto, a svi smo navijali za Konstraktu. Veliki broj poznatičih ličnosti pružio je podršku srpskoj delagaciji, a to je na simpatičan način učinila i voditeljka dnevnika Ivona Pantelić.

Naime, dok  je saopštavala vest o tome da se Srbija plasirala u finale Evrovizije, Ivona je na reveru nosila beli karanfil, cveće koje je Konstrakta delila na svečanom ispraćaju koji joj je upriličen pred put u Torino.

"Simbolika je pipava stvar, njoj svako upisuje nešto što treba, beli karanfili nas prate od početka nastupa i od početka prate ljubav, razumevanje i poštovanje", rekla je tada Konstrakta.

Irena Pantelić podržala Konstraktu
Amir Hamzagic/ATAImages 

Srbija je prolaskom Konstrakte u finale "Evrovizije“ postala jedina zemlja bivše Jugoslavije koja je otišla u dalje takmičenje. Tako je Konstrakta za samo nekoliko sati uspela da sakupi blizu milion pregleda na "Jutjub“ platformi i izbije na prvo mesto trending-liste. 

U velikom finalu u subotu Ana Đurić na evrovizijsku scenu izlazi pod rednim brojem 24.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna