Ipak, priznaje da je bilo treme.

"Kad god legnem, već u šest sati otvorim oči. Sinoć je bilo izvođenje za žiri, četiri sata sna - pršti. Pritisak postoji, postoji podrška u Srbiji i šire. Ima mala sitna presijica. Dobro je da je bilo juče izvođenje za žiri. Imala sam malu borbu sa sobom, nisam znala gde sam i šta se dešava. Ovo je šou, koji čak bolje izgleda kada se gleda iz grin ruma", rekla je Konstrakta za "Kurir" televiziju.

Kako kaže, pred nastup nema posebne rituale, a ne krije radost što su njena pesma "In corpore sano" i vizuelni performans naišli na lavinu pozitivnih reakcija.

"Izgleda da je to ta jednostavna koreografija i jednostavni pokreti, što je primamljivo ljudima. Moram priznati da sam naišla na dosta dobro razumevanje novinara, koji poštuju ceo taj nastup. Nemam rituale, bitno mi je da pred sam događaj budemo tu i da se zagrilmo i uživamo u tom izvođenju. Bela boja nam je legla u koncept, volim da ljudi to dožive na svoj način, meni to prija", istakla je srpska predstavnica u Torinu.

konstrakta
Profimedia 

Prema prognozama kladionica apsolutni favorit ove godine je Ukrajina, dok se i domaćin Italija veoma dobro kotira.

"Dosta su različite. Sivđa mi se od svake po malo, od Ukrajine tema koja govori o mami, ona frula. Od Italije, produkcija. Ima pesama koje su interesante", dala je svoj sud Konstrakta, koja je dodala i da svoju pesmu smatra rizičnom.

"Razmišljam na sledeći način, pesma i nastup nisu tipični evrovizijski. Ne znam da li ćemo u te tri minute uspeti da dođemo do njih. Ovo je nastup koji ili ukačiš ili ne, rizična je svakako pesma, jer nije klasična evrovizijska", zaključila je umetnica.

Podsetimo, Konstrakta večeras u drugom polufinalu nastupa pod rednim brojem 3, a finale se održava u subotu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna