Konstrakta kaže da joj porodica veoma nedostaje, ali da se redovno čuju putem brojnih aplikacija.

"Nedostaje mi porodica, suprug, deca, čujemo se non-stop. Još malo ovde da odradimo sve, pa ćemo posle mi kao ranije. Olakšana mi je komunikacija sa decom i mužem, imamo sad mnoge mreže, internet", rekla je Konstrakta za "Blic" i dodala:

"Smršala sam bila, ali sad jedemo ovde dosta kroasana, tako da je moja kilaža sad u porastu".

Iako u Torinu ima pregršt obaveza, srpska predstavnica kaže da joj je drago što je njena pesma "In corpore sano" naišla na tako dobre reakcije.

"Sve je kako je bilo i očekivano. Gomila nekih intervjua, nastupi, recimo na evrovizijskom selu... Fokusirani smo na polufinale, prvo to, to je prva stepenica koju bismo da pređemo. Ispostavilo se da imamo veliku podršku iz regiona. Poštuju ono što smo uradili. Prepoznali su nastup kao nešto drugačije. Dobili smo pažnju", iskrena je bila Konstrakta.

Konstrakta dobila nagradu za najkreativniji nastup
Youtube/Printscreen/Eurovision Song Contest 

Ona se na kraju osvrnula na podršku koju je dobila od nekadašnje evrovizijske pobednice Končite Vurst.

"Čula sam za Končitu i njene lepe reči, cenim to. Ima iskustva... Ne razmišljam dalje od polufinala, ipak. Želim samo da vidim da li prolazimo u finale. Hvala svima za svu podršku! Moram danas da skratim šiške (smeh)", rekla je umetnica na kraju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna