Pevačica i voditeljka poslednjih godina povukla se iz javnog života i posvetila se porodici. Nakon razvoda od pevača Darka Lazića sa kojim je 2014. godine dobila ćerku Lorenu, Ana je otpočela zajednički život sa sadašnjim suprugom Danielom Nedeljkovićem sa kojim je dobila još dvoje dece.

U decembru 2020. godine rodila je ćerku Senu, a u martu 2022. sina Simeona.

"Za manje od dve godine rodila sam dvoje dece, a nisam ni mlada bogami. Jeste naporno s jedne strane, zato što Sena ima samo godinu i 5 meseci, a Simeon ima dva meseca, ali nekako to ide sve, upadneš u taj neki "mode" i ništa ti nije teško naravno", rekla je za emisiju "Exkluziv" Ana, koja će u oktobru napuniti 37 godina.

Kako kaže, najstarija Lorena joj pomaže oko Sene i Simeona i veoma je vezana za njih, pogotovo za sestru.

"Lorena je starija, odgovorna sva, uvek je tu da pripomogne, sve što može naravno. Ona i Sena, to je posebna vrsta ljubavi, ja uvek kažem, ja sam jedinica, ne znam kako izgleda imati sestru, i sada kada vidim njih dve jako mi je žao zbog toga, jer je to stvarno neka druga dimenzija skroz. Sada kada je došao i Simeon, Lorena ima drugačiji odnos prema njemu. Ali dobro, on je još jako jako mali, Sena je u šoku, mislim da je u fazonu 'ok, dosta je bio kod nas, vratite ga', ali dobro", kroz smeh je ispričala Ana, koja se zatim osvrnula i na potencijalnu četvrtu trudnoću.

"Zapretili su mi, rekli su mi da ne smem. Što se mene tiče ja bih, ali ne smem", rekla je Sevićeva.

ana sevic
Instagram / anasevicofficial 

Ona i Daniel su se prošle godine venčali u tajnosti, pa uskoro planiraju da naprave veliko slavlje tim povodom, ali i povodom svih ostalih lepih događaja koji su im se desili u poslednje dve godine.

"Pričali smo o tome, pošto imamo toliko lepih stvari koje nismo proslavili, od rođenja dece, krštenja i svadbe naše i svega, ja ne znam odake ćemo da krenemo. Bože zdravlja, samo da smo svi zdravi i sve ćemo nadoknaditi. Biće slavlja ja mislim naredne dve godine, ima samo da nadoknađujemo sve ono lepo što je bilo", zaključila je Ana u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna