Ana Sević prvi put slavi Uskrs kao mama troje dece, pa je u kući više veselja nego ikad dosad. Svečani aranžman na stolu u porodičnoj dnevnoj sobi sav je u znaku broja 3.

Tu su tri zečića, tri velike "šargerape" - fišeci puni bombona, ali i najlepši "ukras" od svih - maleni Simeon koji je dobio specijalno mesto u ovoj divnoj postavci. Bebica je udobno smeštena u jarkozelenu ležaljku i uživa u pažnji sestara Lorene i Sene, pa je "trojka" potpuna.

Likovi dece su skriveni, jer Ana ne želi više da ponavlja grešku koju je, kako kaže, napravila sa Lorenom. Ona prvu ćerku nije skrivala od javnosti dok je bila sasvim mala, ali je odlučila da Senu i Simeona zaštiti od toga. Kako Lorena raste, i njen lik više neće biti poznat pratiocima.

Ana je čestitala svojim obožavaocima praznik ovim rečima: "Hristos vaskrse! Svaki dan provedite okruženi ljubavlju i najlepšim emocijama. Neka vam današnji praznik donese radost, mir i slogu. Srećan Uskrs žele vam najsladja tri pileta".

ana sevic uskrs
Instagram / anasevicofficial 

Srećna mama je dekoraciju svela samo na centralni sto u sobi, ostatak je - u njenom stilu - potpuno minimalistički uređen. Ana voli da u kući sve bude "cakum-pakum", pa zavirite i u galeriju slika da pogledate kako je sve sredila.

Instagram / anasevicofficial Ana Sević uživa u modernom domu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna