U porodici Ražnatović svakoga dana dešava se nešto interesantno. Ceca Ražnatović otputovala je u London sa sestrom Lidijom, gde im društvo pravi kreatorka Marijana Mateus. Anastasija uživa u Sevilji kod novog dečka Nemanje Gudelja, odakle svakodnevno objavljuje fotografije na Instagramu, a šuška se da bi uskoro mogla i da se preseli u Španiju.

"Njoj nije preka potreba da boravi u Beogradu, pa će sve poslove koje ima završavati iz Sevilje. Eto, otkako su se upoznali na jednom rođendanu kod zajedničke prijateljice, odmah su krenule varnice, njih dvoje su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Gudelj je odlepio za njom i ne želi da se razdvajaju", rekao je nedavno za "Kurir" sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

U duhu svih dešavanja i Veljko i Bogdana rešili su da se oglase na društvenim mrežama. Cecina snaja veoma je zatvorena, i nije rada da na Instagramu deli svoju privatnost. Ipak, sada je napravila izuzetak, pa je podelila jedan intiman trenutak. Bogdana i Veljko su uživali u kafiću, a ona je uz njihovu fotografiju stavila emotikon srca i  napisala "volim te",  kako bi svima stavila do znanja da su njih dvoje još uvek zaljubljeni jedno u drugo. Mnogi su im čestitali i poručili im da čuvaju svoju ljubav, bez obzira na sve.

Veljko i Bogdana čekaju sina
Instagram/Bogdana Raznatovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna