Otkako je postao otac, u junu 2020. godine, Veljko Ražnatović je potpuno promenio svoj život. Sin Željko i supruga Bogdana su mu na prvom mestu, a uz njih i boks kom je posvećen. Porodični život mu i te kako prija.

Jedno vreme su živeli u Titelu, rodnom mestu Veljkove supruge. Kada je naslednik trebalo da krene u vrtić mladi par je odlučio da je Beograd pravo mesto. Iako bi mnogi pomislili da je Cecin sin ponekad raspoložen za izlazak, on tvrdi da to ne dolazi u obzir.

"Svi koji se kreću po kafanama po Beogradu znaju da već pet, šest godina unazad ne mogu nigde da me vide. To svi mogu da posvedeče. Ne izlazim nikad, posebno ne u kafanu. Kod kuće mogu da okupim drage ljude kada je neki važan datum, da se proslavi, i proveseli, ali da se smucam po kafanama, ne. Prvo ne priliči oženjenom čoveku sa detetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, dobro se hranim i odmaram. To živim i to dišem, sedim kući sa porodicom, nema šta", objasnio je u jutarnjem programu "Prve televizije" Veljko koji je dok je boravio u Titelu uživao da se bavi poljoprivredom.

"Ja sam poljoprivrednik čovek. Meni je Bog dao sve što sam želeo i bilo bi apsurdno da se ja sad žalim na svoj stil života, koji je porodičan, sportski, koji ne odstupa od te norme. Svi znamo koja je granica i kako sportista treba da živi. Ja se pridržavam toga, vojnički što se kaže ", rekao je nedavno za "Alo" Ražnatović i istakako kako je presrećan što u svemu ima podršku porodice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna