Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TATA SE NAJZAD UKLJUČIO, 7 GODINA SAM O ĆERKI BRINULA SAMA: Snežana Dakić o odnosu s bivšim suprugom

Voditeljka iz braka s biznismenom Vladimirom Mikićem ima ćerku Lauru.

  Izvor: youtube/printscreen/TVDR

Snežana Dakić nikada nije skrivala da je razvod od bivšeg supruga Vladmira Mikića teško podnela. S vremenske distance od sedam godina može otvoreno da govori o tom teškom životnom iskustvu. Njihova neslaganja počela su prvenstveno oko različitih stavova u vezi s raspolaganjem novca.

"Udala sam se kada sam već imala sve. Od devedesetih sam morala da gradim karijeru, kada je bio slom banaka i bankarskog sistema. Mom ocu koji je radio u inostranstvu propala je sva štednja. Vaspitana sam da budem racionalna i štedljiva. Jedan od razloga zašto je moj brak propao je raspolaganje u novcu. Htela sam da se štedi, Vladimir je smatrao da treba biti raskalašniji. Prosto, on je puno je zarađivao i imao drugačiju porodicu. Uvek su bili bogati i uspešni i deda i otac i majka. Dok smo mi bili drugačiji, svi moji su zapamtili glad. Majka nije bila gladna, ali kako da ti kažem babe, dede i naši preci jesu. Mnogo toga iz podsvesti nam diktira kako će nam biti u životu. Nikada nisam volela da se rasipam", rekla je Snežana za nedavno za "Grand".

Možda će vas zanimati

O odnosu koji njen bivši suprug ima s njihovom ćerkom ranije nije govorila. Sada je otkrila da se Vladimir konačno uključio u odgajanje deteta.

"Tata se dosta uključio. I to je sjajno, s obzirom na to da sam se prethodnih sedam godina uglavnom o Lauri starala sama", rekla je Snežana za "Story" i istakla koliko čini za ćerkino vaspitanje.

 Snezana Dakić Izvor: Instagram/Snezana Dakic

"Trudim se da je usmerim u pravcu njenih talenata, ali i u smeru koji će joj pružiti lep i udoban život. Dala sam joj odličnu startnu poziciju, daleko iznad one koju sam ja imala. Nadam se da će je iskoristiti, a ja sam tu da je podržim i poguram. Zahvaljujući društvenim kontaktima, za Lauru sam mogla da učinim neuporedivo više nego što su moji roditelji mogli za mene. Ipak, od nje očekujem da se bori i probija. Za sada je primerno dete i odličan đak, odgovorna je i pravična. Uostalom, kažu da se deca najbolje vaspitavaju sopstvenim primerom. Neprekidno se usavršavam, aktivna sam na više frontova, a i kad posla nema, dobro sam, jer je Laura svesna da tada mora da se prištedi i zaista je divno dete koje me uvek razume", rekla je Dakićeva.

Pročitajte i ovo

 Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije